Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка Ивайло Мирчев, фейсбукТези ММА клоуни да

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка Ивайло Мирчев, фейсбукТези ММА клоуни да
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев за нахлуването на ММА бойците в министерството: Мутренската група на Борисов и ГЕРБ ни пропомни най-тъмните времена на 90-те години

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Ивайло Мирчев, фейсбук

Тези ММА клоуни да останат бледен спомен от ръководството на ГЕРБ и ББ. Така разяснява във фейсбук Ивайло Мирчев от Демократична България.

Ето какво коментрира той:

" Състезатели " по ММА нахлули в спортното министерство, отпред с претендента за президент Стъки. Мутренската група на Борисов и ГЕРБ, получавала стотици хиляди от страната, с цел да обслужва ръководещите, а през днешния ден ни напомня най-тъмните времена от 90-те години, когато едри момчета с кървясал взор безчинстваха из цялата страна.

Управлението на Борисов ни върна още веднъж там - в мрачните мутренски дни, отпреди 25 година Трябва незабавно да приключим с налаганите през последните 12 година публични връзки, а тези ММА клоуни да останат бледен спомен от ръководството на ГЕРБ и ББ.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР